onsdag 18 januari 2012

Deus ex machina

Jag har påbörjat min Deus ex machina, ("gud ur maskinen") en oväntad, onaturlig eller osannolik karaktär och det är precis vad mitt nya projekt är, jag vill inte avslöja mer innan projektet kommer igång ordentligt, men fortsättning följer!

4 kommentarer:

  1. Jag funderar mycket på varför man inte kan bygga en fullstor quad som vem som helst ska kunna flyga? Vad skulle det krävas mer än större motorer och ram?

    SvaraRadera
  2. Det är inga problem alls, det finns redan en tysk som har gjort ett liknande projekt, kolla på: http://www.e-volo.com/Home.html

    Han har dock lite fler motorer av säkerhets skäl, men det skulle gå lika bra med färre och större motorer.

    SvaraRadera
  3. Gillar e-volo gänget. Tänkte om man inte ska ha ännu fler motorer än vad de har. Kanske upp till 32 stycken? Man sätter en X8 i varje hörn? Skulle det inte bli billigare och säkrare? Frågan är bara om det finns något styrkort som klarar av så många motorer på samma gång.

    SvaraRadera
  4. Jag har inte hörtalas om något styrkort som klarar så många motorer. det mesta jag hört är 10st men det vanligaste är 8st, men man kan göra så att man kan köra två motorer på varje motorkanal och då har du åtminstone 16 motorer.

    SvaraRadera